HLR-Instruktören Ingelstad

Effektiva och anpassade utbildningar med mycket tid för praktisk träning! 

 

   

HLR-Instruktören Ingelstad

Parkvägen 1

355 71 Ingelstad

Huvudinstruktör

Katarina N. Lindahl 

Mob: 070 - 224 59 73

E-post: hlr.instruktoren@telia.com

 Kontakt

Företaget HLR-Instruktören startade 2002, sedan dess har potentiella livräddare utbildats i södra och mellersta Sverige. HLR-Instruktören erbjuder grundutbildningar och instruktörsutbildningar i Första hjälpen, HLR, D-HLR, och Barn-HLR. Utbildningarna genomförs när det passar er verksamhet, på vardagar eller helgdagar, dag- eller kvällstid, på er arbetsplats eller i lokal anvisad av HLR-Instruktören.


Referenser lämnas gärna efter förfrågan.

 

Vid leverans av hjärtstartare är HLR-Instruktören Ingelstad med hela vägen. Vi förbereder genom utbildning och träning. Eventuella uppgraderingar av utrustningen görs kostnadsfritt. När det är dags för ny batteri/elektrodkassett tar vi kontakt.  Självklart återställs hjärtstartaren omgående.  

 Det finns många modeller på den svenska marknaden. HLR-Instruktören Ingelstad har valt att leverera utrustning från Heartsine. Hjärtstartaren ska vara enkel och billig att hålla redo/standby. Den ska vara enkel och säker att använda vid ett hjärtstopp. Den ska tala om för användaren vad som ska göras och hur det ska göras. Funktionerna som hjälper en icke sjukvårdsutbildad användare, ser vi som viktigast.

 

 

HLR-Instruktören Ingelstad samarbetar med.

ViaMedici 

Arbetsutbildning Väst

Räddningstjänsten Östra Kronoberg

Värends Räddningstjänst

Cardiolife