HLR - Instruktören, utbildningar och hjärtstartare.

HLR-Instruktören Ingelstad

Effektiva och anpassade utbildningar, enbart adekvat innehåll med mycket tid för praktisk träning!

Vid leverans av hjärtstartare så är HLR-Instruktören Ingelstad med hela vägen. Vi förbereder genom utbildning och träning. Vi följer upp en incident med att tanka ur information från hjärtstartaren för vidarebefordran. Självklart återställs hjärtstartaren omgående. Samtal med erfaren ambulanssjuksköterska och terapeut erbjuds. 

 

   

Huvudinstruktör

Katarina N. Lindahl 

Mob: 070 - 224 59 73

E-post: hlr.instruktoren@telia.com

 

 

HLR-Instruktören Ingelstad samarbetar med.

ViaMedici 

Växjö Yrkesförarutbildning

Arbetsutbildning Väst

Höglandets Räddningstjänstförbund

Räddningstjänsten Östra Kronoberg

Cardiolife

Företaget HLR-Instruktören startade 2002, sedan dess har potentiella livräddare utbildats i södra och mellersta Sverige. HLR-Instruktören erbjuder grundutbildningar och instruktörsutbildningar i Första hjälpen, HLR, D-HLR, och Barn-HLR. Utbildningarna genomförs när det passar er verksamhet, på vardagar eller helgdagar, dag- eller kvällstid, på er arbetsplats eller i lokal anvisad av HLR-Instruktören.


Referenser lämnas gärna efter förfrågan.

 

Vid leverans av hjärtstartare är HLR-Instruktören Ingelstad med hela vägen. Vi förbereder genom utbildning och träning. Eventuella uppgraderingar av utrustningen görs kostnadsfritt. När det är dags för ny batteri/elektrodkassett tar vi kontakt.  Självklart återställs hjärtstartaren omgående.  

 Det finns många modeller på den svenska marknaden. HLR-Instruktören Ingelstad har valt att leverera utrustning från Heartsine. Hjärtstartaren ska vara enkel och billig att hålla redo/standby. Den ska vara enkel och säker att använda vid ett hjärtstopp. Den ska tala om för användaren vad som ska göras och hur det ska göras. Funktionerna som hjälper en icke sjukvårdsutbildad användare, ser vi som viktigast.

 

 

 

Omdömen:

Hej, Vill bara tacka för samarbetet och HLR-utbildningen!

Vi har fått mycket positiv återkoppling. Bland annat fick jag detta mail av en av deltagarna:

"Tack för att ni ordnade kursen!

Jag blev väldigt imponerad av instruktörens  sätt att hålla kursen. Lugnt, rakt, tydligt, roligt och med glimten i ögat. Hela tiden fick hon oss att vara delaktiga, både i de teoretiska och praktiska avsnitten. Utmärkt!"

 Ha en fortsatt bra dag!

Med vänliga hälsningar

Sandra med kollegor på Frösunda

 

"Vi är väldigt nöjda med utbildningen! Jag har hört mig för på de olika ställena och alla verkar riktigt nöjda. Bra att du vinklat det lite mot oss, i elbranschen.  Bra pedagogisk uppläggning och konkret info. Lätt att ta till sig!" Emma, Hallabro El

"En bra utbildning där man på ett enkelt sätt lär sig livsviktiga saker. Utbildningen uppfyllde mycket väl våra förväntningar och lämnade inga frågor obesvarade. Instruktören var kunnig och kunde på ett enkelt och lättförståeligt förmedla sin kunskap både i teori och praktik. Utbildningen anpassades efter våra förutsättningar för både lokalen och önskemål på utbildningsdetaljer.Tisdplanering stämde väl efter vad som sagts trots både spontana avbrott av frågor, skratt och vanliga pauser".                                                                                                                                                                  Johan, Kundcenterchef Ramirent

"Jag är mycket nöjd med utbildningen - högt tempo, så det fanns inte läge att tappa koncentrationen. Roligt att man hela tiden fick göra praktiska övningar med dockorna. Instruktören är mycket kunnig.
Utbildningen motsvarade helt mina förväntningar!"
Jenny, förälder på Wäluddens Montessori Förskola
 

"Bra utbildare, hon var proffsig och blandade allvar med lite humor - Vi kände oss bekväma med hjärtstartaren efter utbildningen, det kändes inte så skrämmande - Bra att olika saker togs upp, t.ex. även om någon sätter i halsen, om någon skär sig osv. VöFAB

"Vi vill tacka för en väldigt givande förmiddag. Vi lärde oss jättemycket. Mycket bra utbildning."
MVH Annelie, Förskolan Ekorren

"De som gick HLR-utbildningen var jättenöjda. Det känns tryggt för oss som arbetsledare att veta om att vår personal har gått HLR- utbildningen. Instruktören var kanonbra."
Margareta Johansson, arbetsledare Olivia Personlig Assistans

"Utbildningens innehåll mycket gott, förväntningarna infriade till fullo. Hög kompetens hos ledare. Bra tipsplanering, gott om tid till att träna. Uppskattat att utbildningen var inriktad till barn
i så hög grad"
Henrik Maurin, rektor Ingelstad
Roland Hybelius, rektor Uråsa och Nöbbele


"Vi tycker den är en fantastisk utbildning, där innehållet kan skräddasys för vårt ändamål. Vi säger vad vi vill ha och ni ordnar detta. Utbildningen är saklig och mycket klar."
Gudny Peterson, fritidsledare Fagrabäckskolan Växjö

"Alla var mycket positiva till den genomförda utbildningen. Innehållet samt instruktören fanns det
"Vi inom skola och barnomsorg i Lessebo Kommun tycker att vi fått en bra utbildning.Vi som blivit HLR-instruktörer tycker att vi har kunnat förmedla vår kunskap till personalen på ett bra och lättförståligt sätt. All vår personal är mycket nöjda med den utbildning de fått."
Anneli Arvidsson, Lessebo Kommun

Copyright © 2003-2009 Din Hemsida All rights reserved.